BIO Vanilka mletá Madagaskar

BIO Vanilka mletá Madagaskar

BIO vanilka mletá z Madagaskaru obsahuje pouze rozemleté celé vanilkové lusky, které jsou pěstovány podle zásad ekologického zemědělství a před zpracováním se ručně třídí.

od 220 

Nakupte více kusů a ušetřete

Skladem

U Vás doma již do dvou pracovních dnů

Doprava zdarma

Nakupte nad 1 200 Kč a máte dopravu zdarma

Odesíláme ihned

Vaši objednávku vyřídíme následující pracovní den. Při nákupu do 9:00 již dnes

Velkoobchodní nabídka

Pro nabídku velkoobchodních cen nás kontaktuje na email [email protected]

Popis produktu

BIO Vanilka mletá z Madagaskaru se používá všude tam, kde se používají vanilkové lusky. Jako přísada do sladkých jídel, především moučníků, koláčů, dezertů, cukroví, zmrzliny, krémů, šlehačky, čokolády, pudinků a podobně. Stačí přidat i malá špetka mleté vanilky k provonění studených omáček, mléka nebo řady nealkoholických i alkoholických likérů, kompotů a marmelád. Využít se však dá nejen na výrobu sladkostí, ale hodí se i k rybám, plodům moře, drůbeži a k přípravě dalších pochoutek dle vkusu a chuti každého z Vás.
Nejen s ohledem na ekologii, ale i pro dlouhotrvající uchování všech cca 300 aromatických látek dodáváme balené ve skle.

Vanilku mletou je dobré uchovávat v suchu nejlépe při teplotě cca 15 °C. Nevystavovat přímému světlu. Neobsahuje alergeny.

Dovozce: Vanilla Bay, Eva Aulíková, kpt. Nálepky 620, Třebíč