Blog o vanilce
Jak zpracovat vanilkový lusk?
Koupili jste si první vanilkový lusk a nejste si jisti, jak ho správně uchovávat a zpracovat? Poradíme Vám, jak na to, aby Vám lusk vydržel čerstvý co nejdéle a abyste jeho skvělou chuť a vanilkové aroma využili na maximum.
Proč by vanilka neměla chybět ve vaší kuchyni?
Vanilka je nejoblíbenější příchutí a vůní na světě. Vůně pravé vanilky je zemitá, éterická a exotická. Vanilka má univerzální využití a své stabilní místo si najde ve všech receptech. Po vanilce voní zákusky, krémy, zmrzlina, ale i saláty a celá řada slaných jídel. Jste i vy fanoušky vanilky? Neváhejte se s námi podívat na několik různých způsobů využití tohoto koření.
Jak zpracovat vanilkový lusk?
Koupili jste si první vanilkový lusk a nejste si jisti, jak ho správně uchovávat a zpracovat? Poradíme Vám, jak na to, aby Vám lusk vydržel čerstvý co nejdéle a abyste jeho skvělou chuť a vanilkové aroma využili na maximum.
Proč by vanilka neměla chybět ve vaší kuchyni?
Vanilka je nejoblíbenější příchutí a vůní na světě. Vůně pravé vanilky je zemitá, éterická a exotická. Vanilka má univerzální využití a své stabilní místo si najde ve všech receptech. Po vanilce voní zákusky, krémy, zmrzlina, ale i saláty a celá řada slaných jídel. Jste i vy fanoušky vanilky? Neváhejte se s námi podívat na několik různých způsobů využití tohoto koření.