BIO Vanilkový lusk – Madagaskar

BIO Vanilkový lusk – Madagaskar

Extra dlouhé a šťavnaté BIO vanilkové lusky BOURBON vynikají silnou vůni a velkým množstvím vanilkových semínek (vanilkového kaviáru). BIO lusky z Madagaskaru jsou pěstovány podle zásad ekologického zemědělství a vynikají intenzivní smetanovou vůní a výraznou chutí.

od 99 

Nakupte více kusů a ušetřete

Skladem

U Vás doma již do dvou pracovních dnů

Doprava zdarma

Nakupte nad 1 200 Kč a máte dopravu zdarma

Odesíláme ihned

Vaši objednávku vyřídíme následující pracovní den. Při nákupu do 9:00 již dnes

Velkoobchodní nabídka

Pro nabídku velkoobchodních cen nás kontaktuje na email [email protected]

Popis produktu

BIO Vanilkový lusk se dá použít celý nebo jen jeho dužina získaná podélným naříznutím lusku a vyškrábáním zrníček (kaviáru). Zrníčka nebo celé lusky vanilky se používají jako přísada do sladkých jídel, především moučníků, koláčů, dezertů, cukroví, zmrzliny, krémů, šlehačky, čokolády, pudinků apod. Použít se dá i k aromatizaci studených omáček, mléka nebo řady nealkoholických i alkoholických likérů. Využít se však dají nejen na výrobu sladkostí, ale hodí se i k rybám, plodům moře, drůbeži a k přípravě dalších pochoutek dle vkusu a chuti každého z Vás.

Lusk je dobré uchovávat v suchu nejlépe při teplotě cca 15 °C. Nevystavovat přímému světlu. Neobsahuje alergeny.

Dovozce: Vanilla Bay, Eva Aulíková, kpt. Nálepky 620, Třebíč