Popis
Vanilka mletá z Madagaskaru se používá všude tam, kde se používají vanilkové lusky. Jako přísada do sladkých jídel, především moučníků, koláčů, dezertů, cukroví, zmrzliny, krémů, šlehačky, čokolády, pudinků a podobně. Stačí přidat i malá špetka mleté vanilky k provonění studených omáček, mléka nebo řady nealkoholických i alkoholických likérů, kompotů a marmelád. Využít se však dá nejen na výrobu sladkostí, ale hodí se i k rybám, plodům moře, drůbeži a k přípravě dalších pochoutek dle vkusu a chuti každého z Vás.
Nejen s ohledem na ekologii, ale i pro dlouhotrvající uchování všech cca 300 aromatických látek dodáváme balené ve skle.
Vanilku mletou je dobré uchovávat v suchu nejlépe při teplotě cca 15 °C. Nevystavovat přímému světlu. Neobsahuje alergeny.
Dovozce: Vanilla Bay, Eva Aulíková, kpt. Nálepky 620, Třebíč